Forum Index

Rules  | Points  | Add...  | Recent posts  | Search  | Register  | Log in

This site uses cookies. Learn more about cookies and changing the settings in your browser.
Using this website you agree to cookies in accordance with the current browser settings.

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> explorer.exe wystąpił błąd + LOG
Author
Message
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 145
Location: chorzów

Post#1 Post from the author of the topic 26 Feb 2006 16:45   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


witam Speców :)
mam od niedawna problem i utrudnia mi prace
podczach "skakania" po folderach wystepuje błąd Explorera dlaczego??
troche mnie to dziwi sprawdziłm kilkoma progamami czy nie ma błedów czy wirusów i wygląda że jest czystosprawdzałem programami:

aawsepersonal
PC Bug Doctor
Kaspersky

nie wiem co jest garne czy to może byc od złych dobranych sterowników czy to wina jakiegoś programu?? zamieszczam odrazu loga


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 15:42:51, on 2006-02-26
Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Save\Save.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\system32\drwtsn32.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Documents and Settings\Sławek.XXX\Pulpit\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Resume copy] copyfstq.exe /startup
O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] "C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kav.exe" /minimize
O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe" /tray
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
O4 - Global Startup: ATI CATALYST System Tray.lnk = C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.exe
O9 - Extra button: Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: VisualRoute Trace - {04849C74-016E-4a43-8AA5-1F01DE57F4A1} - C:\Program Files\VisualRoute\vrie.dll
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O16 - DPF: {70BA88C8-DAE8-4CE9-92BB-979C4A75F53B} (GSDACtl Class) - http://launch.gamespyarcade.com/software/launch/alaunch.cab
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\kavsvc.exe
Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Feb 2006 16:45   





Back to top
   
Kolobos
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 39230
Location: Warszawa

Post#2 26 Feb 2006 18:42   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Zakoncz:
C:\Program Files\Save\Save.exe

W hijackthis:
O4 - HKCU\..\Run: [WhenUSave] "C:\Program Files\Save\Save.exe"
Katalog Save usun z dysku.

Czy w tych folderach masz jakies pliki avi? Jezeli tak to najlepiej wylacz podgladad plikow albo chociaz napisz jaki dokladnie plik powoduje blad, powinno to byc napisane w raporcie.
Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Feb 2006 18:42   





Back to top
   
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 145
Location: chorzów

Post#3 Post from the author of the topic 26 Feb 2006 18:58   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


usunołem

taj mam pliki AVi to sa generalnie filmy nigdy to nie przeszkadzal a teraz....

pdgląd wylaczony

jeśli chodzi o rapory błedu to pokazuje exproler ,exe
dosyc dziwny dlamnie obiaw
nie da sie uruchomic żadnych pliku AVI nagle wisi po właczeniu menagera komunikat na wysokosci danego folderu Błąd Brak odpoweidzi w zakładce wydajnośc Użycie procesora jest w 100%

zaczyna mnie to denerwowac i nie wime co z tym zrobic

Dodano po 3 [minuty]:

Wybrano zakończenie nieodpowiadającego programu explorer.exe.

sygnatura błedu
szAppName : explorer.exe szAppVer : 6.0.2900.2180 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000
Back to top
   
Google


Google Adsense


Post# 26 Feb 2006 18:58   





Back to top
   
Kolobos
Poziom 26
Poziom 26


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 39230
Location: Warszawa

Post#4 26 Feb 2006 19:22helpful post - solution   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


Sprobuj:
Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL
Back to top
   
harryadr
Poziom 13
Poziom 13


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 145
Location: chorzów

Post#5 Post from the author of the topic 26 Feb 2006 19:47   

explorer.exe wystąpił błąd + LOG


no prosze..........:)
nie na darmo pisze SPEC OD KOMPUTERÓW
a teraz możesz mi powiedziec po było nie tak?
Back to top
   
Post new topic  This topic is locked      Main Page -> Forum Index -> Computer Service -> Computer Software -> explorer.exe wystąpił błąd + LOG
Page 1 of 1
Similar topics
"Wystąpił błąd z aplikacją explorer.exe" (16)
wystąpił problem z aplikacją explorer.exe... (6)
wystąpił problem z aplikacją explorer. exe (1)
Błąd explorer.exe i drwtsn32.exe....chyba zaraz zwariuje:/ (2)
"Wystąpił problem z explorer.exe" (6)
Błąd aplikacji Explorer.EXE i spoolsv.exe (0xc0000006) (3)
Wystąpił błąd z aplikacją origin.exe (4)
Explorer.exe - Proces explorer.exe duplikuje sie i obciąża procesor. (6)
Błąd aplikacji explorer.exe (5)
Explorer.EXE błąd aplikacji (14)


Administrator || Moderators || Forum Rules || General Rules || Cookies information || Advertisement || Contact

Page generation time: 0.053 seconds

elektroda.pl topic RSS feed